0318 - 54 13 45

Kampeer Belevenis Noord-Brabant 9, 10, 11 november 2018

9 nov. 2018
Beurs

Het tweede weekend van november staat bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk traditiegetrouw in het teken van Kampeer Belevenis Noord-Brabant. Tijdens deze 8e editie van de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland kunnen kampeerliefhebbers kennis maken met de nieuwste trends op kampeergebied. Caravans, campers, voortenten en kampeertenten, campings en recreatie, je vindt er alles voor een goede start van het nieuwe kampeerseizoen!

Dit jaar zijn we er wederom in geslaagd een mooi aanbod caravans neer te zetten dankzij de vertegenwoordiging van de 12 grootste caravan merken, maar er is meer! 9, 10 en 11 november kun je tevens wegdromen bij niet minder dan 12 merken campers! Een nog completer en gevarieerd aanbod voor caravan en camper liefhebbers dus! Uiteraard is parkeren en toegang weer gratis!

Vorig jaar hebben we meer dan 12.500 bezoekers mogen verwelkomen tijdens het beursweekend. Ook dit jaar belooft Kampeer Belevenis Noord-Brabant een groot succes te worden dankzij ons uitgebreide programma!

Lees deze artikelen ook eens

externalId=123-products-actueel-detail-1.1.1.5.1&filter[active]=1